Algemene Naaicursus

IMG_3611                                                                                         Deze algemene cursus is bedoeld voor mensen die nog nooit iets hebben genaaid en voor mensen die al wat ervaring hebben maar wat beter uit de voeten willen met naaitechnische problemen.

“Jong geleerd is oud gedaan” , dat gaat zeker op voor het maken van eigen kleding. Daarom zal er naast de groep van volwassenen ook les gegeven worden aan kinderen vanaf 9 tot en met 12 jaar. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen eveneens bij Stof&Stiel terecht en ook zij zullen hun creativiteit kwijt kunnen tijdens deze naailessen.

Behoor je tot de leeftijdsgroep van boven de 18 jaar dan kun je tijdens diverse dagdelen van de week terecht en je opgeven voor de algemene naaicursus. In groepen van maximaal 5 personen kun je wekelijks deelnemen aan deze naailessen waarbij het niet uitmaakt of je veel of weinig, óf misschien wel helemaal geen ervaring hebt in het maken van kleding. Voor de meer ervaren kledingmaakster staat het geheel vrij aan welk kledingstuk je wilt gaan werken. Heb je weinig tot geen ervaring dan zal je starten met eenvoudige modellen waarna je steeds een stap verder gaat in de moeilijkheidsgraad.

 

Deze wekelijkse naailessen zullen gegeven worden op:

– maandagavond 19.30 – 21.30 uur = vol

  • dinsdagochtend 9.30 – 11.30 uur = vol
  • dinsdagmiddag 13.30 – 15.30 uur nog 2 plaatsen vrij
  • donderdagavond 19.30 – 21.30 uur nog 2 plaatsen vrij

 

De kosten voor deze naailessen bedragen € 250,25 per kwartaal, exclusief kosten voor materialen. Tijdens de naailessen zal er gewerkt worden vanuit de Knipmode en Burda. Heb je al ruime naaiervaring en wil je graag een eigen ontwerp maken dan kan er ook een patroon getekend worden vanuit bestaande basispatronen die je dan  kunt aanpassen.

Naaimachines zijn aanwezig, maar neem je liever je eigen naaimachine mee dan is dit ook prima.

Het is mogelijk gedurende het gehele jaar in te stromen. 

Algemene voorwaarden voor het volgen van  algemene naailessen:  

Wanneer je kiest voor algemene naailessen, zijn de kosten voor het volgen van de wekelijkse lessen € 250,25 per kwartaal. Dit bedrag dient vooruit (de eerste les van de maand) te worden betaald. Je geef  je voor minimaal drie maanden op, daarna kun je beslissen of je de wekelijkse lessen wilt blijven volgen. De eerste drie maanden worden in zijn geheel vooraf voldaan.

Tussentijdse opzeggingen dienen minstens een maand van te voren te geschieden, anders is men het lesgeld over die maand alsnog verschuldigd. Bijvoorbeeld wanneer je in maart wilt stoppen, dan dien je mij dit in januari te laten weten.

Bij verzuim door eigen vakantie dient het lesgeld normaal te worden doorbetaald.

Wanneer je ziek bent wordt het lesgeld doorbetaald, maar ben je langer dan 3 weken ziek dan wordt de helft van het lesgeld in rekening gebracht. Bij voldoende ruimte kan een verzuimde les worden ingehaald.

Tijdens de geldende schoolvakanties dien je het lesgeld normaal door te betalen, met uitzondering van de grote vakantie (maanden juli en augustus). Het lesgeld is berekend op een gemiddelde van 12 lessen per kwartaal.

Bij deelname verklaren cursisten zich akkoord met deze algemene voorwaarden.