kleding- en viltatelier

Ga het nieuwe jaar een uitdaging aan en ontdek de veelzijdigheid van vilt.

Op maandag 15 januari a.s. start er in het atelier van Stof&Stiel een nieuwe viltcursus waarin verschillende technieken in het vilten op het programma staan.

Ontdek de veelzijdigheid van deze aloude techniek en ervaar het wonderlijke resultaat dat wol, water en zeep tot stand brengt.

Tijdens deze cursus wordt er met twee niveaus gewerkt. Ben je nog niet bekend met het vilten, dan ga je aan de slag met de basistechnieken. Heb je al enige ervaring in het vilten opgedaan, dan gaan we aan de slag met het afbinden, structuren maken en resten van eerder gemaakt vilt verwerken in nieuw te maken vilt. De technieken zullen worden verwerkt in een kraag, een vaas of vogelhuisje, een kussenhoes met een mooie sluiting en in een wandkleed.

   

De kosten voor deze viltcursus zijn € 295,- inclusief viltmaterialen, koffie/thee en soep voor tijdens de lunch. 

Deze viltcursus zal om de week plaats vinden op de maandag van 10.00 uur tot ca. 16.00 uur. De data: 15 en 29 januari en 12 en 26 februari a.s.

 27 januari a.s. viltworkshop ‘wintersvilt’

Ga de winter met vrolijke kleuren tegemoet en maak een heerlijke warme sjaal en hoed voor jezelf in één dag. Of wil je graag in het bezit komen van een paar warme sloffen of dikke wanten? Ook dat is mogelijk. Zelfs wanneer je nog helemaal geen of weinig ervaring hebt in het vilten dan gaat het je lukken om met mooie resultaten naar huis te gaan.

 DSCN1474.JPG    

We gaan op zaterdag 27 januari a.s. om 10.00 uur van start en de workshop zal rond 16.00 uur worden afgesloten en kunnen we elkaars resultaten bewonderen.

  • sjaal en hoed € 105,-
  • sloffen € 95,-
  • wanten € 75,-
  • sjaal en polswarmers € 105,-
  • hoed en polswarmers €110,-
  • sjaal en wanten € 115,- voor deelnemers met viltervaring

Voor de lunch is er een goed gevulde soep

Er gaat in een kleine groep gewerkt worden van maximaal 5 personen.

Voor kosten en overige informatie zie www.stofenstiel.nl

aanmelden: info@stofenstiel.nl of 06-47458716